logo
+359  76 588934

За компанията

МВ Трейд България ООД е основано през 2007г. Вече повече от десет години ние се занимаваме с внос и дистрибуция на импулсни захарни изделия. 

Усилията ни са насочени към постоянно разширяване на нашето продуктово портфолио с нови, атрактивни и качествени продукти, с гарантиран произход.

Всички наши продукти са прецизно разработени, започвайки от идеята, през внимателния подбор на съставките и суровините, до крайния дизайн. Нашите доставчици не са случайни фирми. Избираме да работим само с онези, които имат необходимите сертификати и могат да гарантират качество, което да отговаря на европейските стандарти и да удовлетвори нас и нашите клиенти. Защото за нас на първо място стои безопасността на децата.

Повечето от нашите продукти са напълно иновативни и уникални, защитени с патент. По този начин ние гарантираме сигурност на нашите партньори спрямо конкуренцията.

Благодарение на добре изградената дистрибуторска мрежа на територията на цялата страна, продуктите ни достигат директно до крайната точка на продажба и до максимален брой потребители.

Твърдо вярваме, че сме избрали правилната посока, тъй като от година на година ние се развиваме и растем заедно с нашите клиенти.